10 начина да добиете сексуална самоувереност

Мили дами, ободряващото усещане за сексапил, което ще ви накара да се чувствате много по-уверени в себе си, не винаги е свързано само и единствено с представянето ви в леглото.Намерете най-подходящите за вас дрехи, най-удобното и сладко бельо, перфектната светлина и начин да релаксирате, за да се изпълните с енергия. Сами ще се убедите как ако приложите малките трикове, които ще ви разкрием сега, ще се чувствате с една идея по-секси и уверени в себе си, защото сте прекрасни и само трябва да намерите правилния за вас начин да го покажете на света!

1. Перфектното ЗА ВАС бельо
На кого му пука какво носи Жизел Бюндхен? Тайната е не да се опитвате да представите себе си като някоя богиня от списанията, а да бъдете вие - такава, каквато сте. Ако истинската вие сте леко закръглена сладурана, която се чувства по-удобно в момчешки шорти, за да прикрие нежеланите дефекти, това е чудесно - ще излъчвате увереност, защото се чувствате удобно. Или сте слабичка грация, която би искала повдигащия леопардов сутиен на Ким Кардашиян? За какво ви е ако изглеждате и се усещате перфектно с бюстие на цветчета.

2. Роклята
Сексапилът не тръгва от бельото. Всичко започва с това, което първо ще съблечете - роклята, дънките и красивата блузка или каквото ви кара да се чувствате желана. Вие познавате себе си най-добре. Просто изберете тоалет, с който ви е комфортно и ви прави неотразима.

3. Нека бъде по-малко светлина!
Светлината винаги е чудесно дъпълнение към перфектната вечер, но нека я ограничим. Сещате се за ужасно неприятния ефект от флуоресцентното осветление в съблекалните на магазините за дрехи? И как не искаме да се поглеждаме в огледалото, защото буквално всички недостатъци на тялото ни излизат наяве? Точно по тази причина, когато подготвяте вечер с половинката, изберете съвсем лека и приятна светлина за стаята или просто сложете малки романтични свещички.

4. Козметично...
Повечето жени се чувстват много по-добре, коагато имат хубав маникюр и педикюр. По-завършено е някак. Ако искате обаче да сте напълно готова, отидете на кола маска. Не казваме, че това ще е най-приятното изживяване на света, но ви уверяваме, че после няма да имате търпение да се съблечете пред мъжа си.

5. Релакс
Поспете си цял ден (ако имате възможност), отидете на тренировка по йога или просто се разходете в гората. Намерете най-релаксиращото за вас занимание и ще видите как изведнъж сексът ще се премести с няколко позиции нагоре в спистка ви с ежедневни дейности.

6. Излезте от зоната си на комфорт
"Животът започва там, където свършва вашата комфортна зона.” Хайде сега изберете нещо по-предизвикателно! Отидете на скално катерене, скочете с бънджи, научете се да карате сърф. В случай, че не сте спортен тип - облечете късата пола, от която обикновено се срамувате или още по-дълбоко деколте (но внимавайте, не прекалявайте, само едно от двете) и припомнете на половинката си каква жена има до себе си.

7. Малко спорт
Дори да не отслабвате от упражненията, които правите, те ще ви тонизират и ще поддържат тялото ви стегнато. Винаги си заслужава поне да усетите удоволетворението от тренировката, която така ви е измъчила. А усещането за добра форма ще се отрази и на излъчването ви.

8. Позволете на ума си да твори
Започнете да си водите бележки или дори дневник с идеи - било то ежедневни или пък сексуални. Съставете си списък с всички секси неща, които искате да направите, представете си себе си вършейки ги и после... просто ги направете. Кой знае, може да сте бъдещия автор на следващия еротичен бестселър.

9. Слушайте внимателно
Помолете партньора си да ви напомня по-честичко кое у вас го подлудява - краката, шията, усмивката. Така ще видите себе си през неговите очи. После повторете упражнението като вие му разкриете кои части от него ви подлудяват.

10. Не се сравнявайте с другите жени
Само защото Дженифър Анистън изглежда перфектно по бикини, не значи че вие трябва да се криете под тениската си. Спрете да се сравнявате с идеалните актриси или модели - така само ще се стресирате излишно. Погледнете в огледалото колко секси черти притежавате. Не ги прикривайте!  

Източник: inews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини