България на гражданите: Има шанс, ако на изборите победи гражданското начало

ПП"Движение България на гражданите" представи екипа си в Димитровград

Новоизбраното ръководство на общинската структура на ПП “Движение България на гражданите” бе представено официално в Димитровград снощи.

Начело на младата формация тук ще бъде бизнесменът и общински съветник Иво Георгиев. Секретар на партията на Меглена Кунева  в Димитровград ще бъде Диана Дончева, а член - адвокатът Гергана Кръстева.

 Пред симпатизанти  в залата на КДК присъстваха още областният координатор за Хасково на "България на гражданите" Диян Бояджиев, новоизбраният лидер на структурата в Свиленград Красимира Делибозова и Иван Стамболов, който е член на националния съвет.

Като компетентни хора, които ще защитават интересите на гражданите на Димитровград и българските интереси, определи Иво Георгиев екипа на партията в Димитровград.

Той подчерта, че предстоят избори, от които зависи съдбата на нашата страна.

“Да докажем, че искаме да живеем в тази страна, а не да бягаме навън”, се обърна към присъстващите лидерът на партията на Кунева тук. По думите му, промяна в тази посока може да направи единствено ПП “Движение България на Гражданите”.

Георгиев увери, че в рамките на месец ноември младата политическа формация ще разполага със свой офис в Димитровград, които ще събира съмишленици, симпатизанти и членове.

Че предстои важна за бъдещето на България петилетка, в която всяка година ще има избори, подчерта пред събралите се в залата Стамболов. След 2013 година когато са парламентарните избори, следват вот за Европейски парламент през 2014 година, местни избори следващата година, а през 2016 година - избори за президент.

 “Ако честността и гражданското начало победят на парламентарите избори, то България има реален шанс  да стане едно добро място за живеене”, каза Стамболов.

 Той заяви, че Партия “Движение България на гражданите” е разработила силна управленска програма, която ще бъде представена в началото на идната година.

 “Ако тази програма, съставена от над 30 експерти, има шанс да се реализира, то в средата на следващия мандат ще възвърнати близо половин милион загубени работни места вследствие на сегашното упревление”, категоричен бе Стамболов.

 Срещата продължи с въпроси на присъстващите в залата хора.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини