Променя се разписанието на пет влака заради жп ремонта между Димитровград и Свиленград

Промени в разписанията на някои влакове въвеждат до 8 декември от БДЖ

Временни промени в разписанията на един бърз и четири пътнически влака въвежда от днес до 8 декември БДЖ, информираха от там.

Причината е стартиралите ремонтни дейности по електрификацията на ЖП линията Димитровград-Свиленград.

Бързият влак от Димитровград за София, който обичайно заминава в 16:35 ч., ще тръгва от Димитровград с 10 минути по-рано от редовния си график, т.е. в 16:25 ч. След гара Пловдив този влак ще продължи своето пътуване по досегашното си разписание.

Пътническият влак  от Димитровград за София, който обичайно заминава в 05:05 ч., ще тръгва от Димитровград с 5 минути по-рано от редовния си график, т.е. в 05:00 ч.

След гара Пловдив влакът ще продължи своето пътуване по досегашното си разписание.

Пътническият влак от София за Димитровград, който заминава в 17:15 ч., ще се движи с промени в своето разписание след гара Пловдив. Този влак ще пристига в Димитровград в 22:03 ч.

Пътническият влак от Свиленград за Пловдив, който тръгва в 05:52 ч., ще пътува с промени в своето разписание след гара Димитровград. Влакът ще пристига в Пловдив в 09:04 ч.

Пътническият влак от Пловдив за Свиленград, който заминава в 18:10 ч., ще се движи с промени в своето разписание след гара Димитровград. Този влак ще пристига в Свиленград в 21:21 ч.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини