НЛО изправи на нокти Лом

Светеща мъгла предизвикала силно главоболие и смущения в електрозахранването.

Неидентифициран летящ обект се е появил над Лом и е хвърлил в смут жителите на крайдунавския град, съобщи Агенция Блиц. Светещото тяло кръжало над къщи в центъра на града. Появил се смушения в електрозахранването и телевизиите. Местните хора почувствали силно главоболие и смазваща тежест.

Голямо светещо кълбо увиснало над къща на улица "Кубадин" 22 в крайдунавския град и три часа кръстосвало над двора. То пулсирало и меняло формата си, разказват очевидци, цитирани от местния вестник "Ломпрес"
В електрозахранването и телевизионните предавания в района настъпили смущения, а обитателите на близките домове усетили силно главоболие и тежест.
"Видях през прозореца нещо като светеща мъгла, усетих силна болка в слепоочието и тежест, която ме притискаше. Успях да стана от леглото, чак когато петното изчезна. Ама не се уплаших, извънземните са по-умни от нас!", разказва 71 годишната баба Томица.
Нейният син Илия Лилов (39 г.), който работи като охранител, по-късно прегледал записите на камерите край къщата си и открил заснетото НЛО. Съседи и познати също са изгледали кадрите и са убедени, че извънземен кораб е посетил квартала им.
"Готов съм да предам записите на Института по космически изследвания към БАН", категоричен е мъжът.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини