Да за Димитровград: Образованието остава наш приоритет

Шефът на ОбС Стефан Димитров заяви още в началото на срещата в театъра, че тя няма предизборен характер

Образованието и грижата за децата остават приоритет в работата на съветниците от групата на "Да за Димитровград" в местния парламент и през следващата година.

Изявлението направи снощи Таня Делчева, като член на съветническата група по време на среща в залата на ОДТ "Ап.Карамитев".

Делчева бе една от първите, дали отчет за дейността на "Да за Димитровград" през изминалата година. Срещата с димитровградчани продължи близо два часа.

В ролята си на водещ председателят на Общинския съвет Стефан Димитров очерта какво е свършено за подобряване инфраструктурата в училища и детски градини, пътища, в социалната дейност, култура, земеделие и бизнес.

Той посочи идеите, които групата е отстоявала по време на сесиите на ОбС и успяла да реализира. Димитров направи уточнение, че събитието в залата на театъра няма предизборен характер.

По всяка една от темите в своята област обстойно говориха още съветниците Катя Панева, Калина Монева, Тодор Ташев, Антония Филева, Иво Георгиев, Леко Леков, Петя Тошкова.

За закупуване на нови детски съоръжения в дворовете на градините ще бъде една от докладните, която "Да за Димитровград" предстои да внесе. Сред идеите на групата е и организирането на безплатни прегледи, насочени срещу гръбначните изкривявания сред учениците.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини