Скандален колаж топи димитровградска съветничка, тя подава жалба в прокуратурата

Катя Панева
Скандалната снимка, разпратена до част от колегите на Катя Панева

Скандален колаж, в който се прави опит да бъде показана гола общинската съветничка от "Да за Димитровград" Катя Панева, са получили, според мистериозен имейл, част от колегите й в местния парламент в Димитровград.

На изображението Панева е в залата на ОбС и изглежда така, сякаш е без дрехи. Според писмото, изпратено до част от медиите, аматьорската снимка е била прикрепена към докладна записка, изпратена от името на председателя на общинския съвет Стефан Димитров. Анонимното писмо е изпратено от името на Петър Карагьозов.

Във въпросната докладна Катя Панева настоява да бъде променен правилника за работата на ОбС, като по този начин бъдат допускани поздравления за различни празници от името на всички политическите партии.

Пред Dimitrovgrad.bgvesti.net Панева заяви, че се чувства обидена от скандала и целта на подобна акция е да я злепостави и компроментира.

Тя не изключи и възможността да се прави опит да бъде изместено вниманието на обществото от предложението в докладната.

Съветничката заяви още, че е подала жалба в прокуратурата тази сутрин, за да стане ясно кой и защо е разпратил колажа.

Председателят на ОбС Стефан Димитров, от чието име е разпространен имейлът, бе карегоричен, че никога не е изпращал на общинските съветници или на медиите подобни материали.

Той заяви, че не за пръв път изпада в подобна ситуация. И припомни, че преди години в публичното пространство бе разпространено писмо, което е целяло да компрометира неговата личност.

Тогава полицията и прокуратурата си свършиха работата и извършителят на злодеянието бе открит, обясни той.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини