Ким Кардашиян роди момиченце в осмия месец

Бебето се появи близо един месец преди термина. Ким Кардашян и дъщеря й се чувстват добре. Не се съобщава името на бебето, но преди време Ким обяви, че харесвала името Лив.

32-годишната приятелка на Коние е постъпила на 15 юни в една от най-популярните сред звездите болници в Бевърли Хилс - Cedars-Sinai Medical Center, където родиха децата си Бритни Спиърс и Джесика Симпсън.

Седмици преди да роди се появиха слухове, че Ким е наела самостоятелна стая в клиниката, в която ще ражда. Тя си е купила и луксозно бельо и няма намерение да облече болничен халат. Самата Ким пък обяви, че ще изяде плацентата си след раждането, но до момента няма информация дали го е сторила.

Въпреки че има два брака зад гърба си - с музиканта Деймън Томас и баскетболиста Крис Хъмфрис, който й даде развод едва няколко месеца преди раждането, току-що приключилата бременност бе първа за Кардашиян.

В хода й сексапилната американка с арменска кръв наддаде значително на тегло и се превърна в постоянен обект на "прицел" от страна на папараците, в резултат на което бе пометена от вълна на недоброжелателни и обидни коментари в социалните мрежи.

По предварителни изчисления Ким Кардашян трябваше да роди заедно с Херцогинята на Кембридж около 11 юли.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини