Албано и Ромина отново заедно

Албано Каризи и бившата му съпруга Ромина Пауър, с която бяха прочут дует през 80-те години на миналия век и с която са разведени от 18 години, ще пеят отново заедно в Москва на 17 и 18 октомври. Така ще бъде отпразнувана 70-ата годишнина на световноизвестния певец и голям любимец на руснаците – те го наричат Синьор Феличита по името на една от най-известните му песни, пише в. "Монитор".

Концертът е организиран от звездното импресарио Андрей Агапов и ще се състои в любимия на московските милиардери естраден театър «Crocus City Hall”. А само допреди няколко месеца разведените Албано и Ромина се плюеха яко един друг по повод и без повод, като въобще не подбираха медиите, пред които да го правят. 
Според циниците по Апенините основната причина двамата да се съберат и преди всичко Ромина да изостави ранчото си в родната Америка и да застане отново до някогашния си възлюбен е изключително тлъстият хонорар, който всеки от тях ще получи. Злите езици говорят за дребни числа, но с 6 нули отзад, като точната сума на възнаграждението се пази в дълбока тайна. 
За романтиците в Италия обаче и за феновете на някогашния супердует предстоящият концерт е началото на сдобряването на бившите съпрузи и защо не ­ на събирането им отново под един покрив. Още повече че основната причина за раздялата им не бе изневяра или зарязване на единия партньор от другия, а покъртителна семейна драма - безследното изчезване в началото на 1994 г. в САЩ на тяхната красива дъщеря Иеления.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини