Принц Хари се жени догодина

Британският принц Хари има намерение да се ожени за приятелката си Кресида Бонас. Сватбата може да се състои още следващата година, пише в. "Дейли телеграф", като се позовава на неназовани приятели на двойката.

Като цитира източници, близки до двойката, изданието твърди, че Кресида Бонас окончателно се е преборила със страховете си и е възможна сватба (с принц Хари). "Креси се кани да се омъжи за Хари" - цитира изданието собствени източници.

Принц Хари, който следващата година ще навърши 30 години, неотдавна бе заявил, че вижда 24-годишната Кресида, с която се среща от 3 години, като бъдещата си спътница в живота. Хари, който до неотдавна бе любител на партитата, се е променил и е преосмислил възгледите си за живота.

Преди време медиите във Великобритания писаха, че Кресида засега не е готова да бъде съпруга на принца, тъй като повече я интересува собствената й кариера, припомня РИА "Новости". Според в. "Дейли телеграф" принц Хари вече непрекъснато говори за семейство и за деца, а Кресида споделя тази идея. По всяка вероятност сватбата ще се състои през следващата година, съобщава btv.

Семейството на Кресида има преки родствени връзки с краля на Великобритания Едуард Седми. Майката й е 66-годишната лейди Керзон, а баща й е бизнесменът Джефри Бонас.

 

 

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини