Благотворителен базар за Ники от Горни Воден, sms-ите на DMS-номера не стигат 1000

Тази неделя, 22 декември, в Градската библиотека в Асеновград ще се проведе благотворителен базар в подкрепа на Николай Иванов от Горни Воден. Събраните средства ще бъдат дарени за лечението на младия мъж. Базарът ще започне в 11 ч. и ще продължи до 17 ч. 

Тези, които предпочитат да помогнат по друг начин, могат да го направят като изпратят на номер 17 777 sms с текст DMS NIKOLAY. Важи за абонатите и на трите мобилни оператора. За ноември получените съобщения са 667, за октомври те са били 862.

През 2011 г. на Николай е поставена диагноза "тежка форма рак на дебелото черво". След операции в България лекарите препоръчват лечение в чужбина в много кратки срокове, съобразени с бързото развитие на болестта. От септември месец 2012 г. Ники се лекува в Клиника на Университет Навара (Памплона, Испания). Резултатите са оптимистични. Цената на лечението е 140 000 евро. Николай е успял с помощта на близките си да изплати над 60 000 евро. За оставащите около 75 000 евро, както и за продължаване на лечението, се нуждае от помощта на дарители. 

Нека да дадем дадем шанс на този млад човек да оздравее и да продължи живота си като всички останали, да върне усмивката на лицето си, защото надежда има!

За абонати по договор с трите мобилни оператора цената на 1 sms е 1 лв. За потребители на предплатени услуги тя е 1,20 лв. за 1 sms. Цените са с ДДС.

Дарителска банкова сметка:

Титуляр: Николай Владимиров Иванов
Банка: ОББ
IBAN: BG56UBBS80021088498330
BIC: UBBSBGSF

Благодарим ви, че помагате на Николай.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини