Черноконевци занимават депутат с проблемите си

Депутатът Владимир Митрушев се срещна с жителите на Черноконево

 За корекция на канализацията на квартал "Черноконево", за да бъдат предотвратени нови наводнения настояваха жителите на димитровградския квартал на среща с депутата Владимир Митрушев.

Според черноконевци, пътят над новите тръби пропаднал веднъж, след това бил коригиран от строителя, но за месеци отново е разбит. Хората смятат, че строителят не си е свършил добре работата.

Митрушев заяви, че са необходими промени в закона за обществените поръчки. Те трябва да касаят избора на подизпълнители и инвеститорския контрол, за да бъдат избегната некачествена работа на изпълнителя.

Проблемите, които е създало наводнението през изминалото лято е било основна тема на срещата на депутата от ГЕРБ с жителите на кв."Марийно".Според тях, бедствието също е заради недостатъчен дебит на канализацията, който е необходимо да се коригира.

Вчера народният представител имаше среща и с жителите на Меричлери. Те отново поставиха темата за високото съдържание на арсен във водата и възможността от чешмите на хората да потече чиста вода. Днес от 16,30 часа Владимир Митрушев ще се срещне с жителите на село Черногорово. За понеделник е насрочена среща в село Злато поле, на която ще присъстват и жители на селата Долно Белево, Райново и Брод.

Всички, който желае  да се срещне с Митрушев, може да посети приемните му или да се запише ва участие в офиса на ГЕРБ или на телефон 0391-2 36 86.

 Dimitrivgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини