Четири партии и инициативен комитет издигат кандидати за кмет на Сталево

Днес приключва регистрацията на партии и коалиции за участие в частичните избори в Сталево на 16 март

Четири партии и един инициативен комитет са подали заявления за участие в частичните избори в димитровградското село Сталево, насрочени за 16 март тази година.

Данните до 14:00 часа днес обобщи пред Dimitrovgrad.bgvesti.net председателят на Общинската избирателна комисия Димитър Гавазов.

Регистрирани за участие в изборите вече са БСП, ДПС и инициативен комитет за издигане на независим кандидат. Днес преди обяд документи са подали представители на ГЕРБ и БЗНС, който предстои да бъдат разгледани и регистрирани. Общинската избирателна комисия продължава работа до 17:00 часа.

Припомняме, че до 13 февруари приключва регистрацията на кандидат-кметовете за участие в частичните избори в Сталево. Ден по-рано ще се проведат консултации за членовете на секционната избирателна комисия, която ще е една в изборния ден.

Избирателите в Сталево по списък са 366, самите списъци ще бъдат изложени върху витрината на магазина на РПК до 18 февруари.

В първите дни на март изтича срока за подаване на заявления за дописване на избиратели с различен постоянен и настоящ адрес, и за поправка на непълноти и грешки в избирателните списъци.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини