Поставят временен светофар на кръстовището на ул."Вазов" с бул."Раковски?

Варианти за поставяне на временни светофари на две места на бул."Раковски" обсъждаха на среща

Възможност за поставяне на временен светофар на кръстовището на ул."Иван Вазов" с бул."Раковски" е била сред обсъжданите теми на среща в Община Димитровград с местни таксиметрови фирми този следобяд.

Пред представители на "Класик такси" и "Евро такси" кметът Иво Димов е коментирал промените в движението в Димитровград, свързани с ремонта на новия ЖП надлез и Водния проект. Срещата е по инициатива на градоначалника, казаха от пресслужбата на Общината.

Таксиметровите фирми са предложили да се обсъди като вариант и поставяне на временен светофар на кръстовището на ул."Г.Кирков" с бул."Раковски". С влизане в сила на новата реогранизация на движение, "Раковски" се очартава като един от най- натоварените булеварди в града.

Превозвачите са се мотивирали защо се налага вдигането на таксиметровите услуги в Димитровград от днес. Както първи писахме, с 0,50 лв. се увеличи превоза в рамките на града заради обходните маршрути, причинени от ремонтите.

От тукашните фирми са поискали идната година да се обсъди възможността да се увеличат с четири паркоместата срещу гарата, като бъде направен "джоб" за тази цел.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини