На кои улици в Димитровград се ремонтира в момента?

Според справката на Общината, на ул."Хан Аспарух" ремонта вече е приключил

Обобщена справка за това, на кои улици в Димитровград в момента се извършва ремонт и на кои той е приключил, разпратиха от Община Димитровград.

Според нея, строителни дейности по подмяна на водопровода и канализацията вървят сега на шест места в града. Това са от кръстовището на ул."Гоце Делчев" до кръстовището на ул."Струга", а също и източния край на ул."Оборище".

Сериозен е ремонта по бул."Христо Ботев", като работата там обхваща три отсечки - до централния вход на МБАЛ "Св.Екатерина", до кръстовището с ул."Г.Бенковски" и до кръстовището със светофарите на бул."Трети март".

В края на миналата седмица започна подмяна на ВиК инсталацията на ул."Цар Симеон" в отсечката между ул."Захари Зограф" до ул."Волгоград".

Ремонтът на водопровода и канализацията е приключил на ул."Пети ноември", ул."Гоце Делчев" до пресечката с бул."Д.Благоев" и ул."Хан Аспарух".

В момента не се работи и по бул."Христо Ботев" в района на пресечката му с ул."Оборище", както и на булеварда пред самия вход на болницата.

Дейностите приключиха и в източното платно на бул."Ст.Стамболов" и част от ул."Захари Зограф", а също и на кръстовището на бул."Ст.Стамболов" с бул."Раковски", уточняват от Общината.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Ремонтите продължават на три места на бул."Христо Ботев"
Според справката, ремонта по източното платно на бул."Ст.Стамболов" също е приключил, снимка- архив
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини