Панаир на проектите стартира в Димитровград

Йорданка Първанова при откриването на форума в театъра

Втори национален Панаир на проектите за ученици от 1 до 4 клас започна днес в сградата на ОДТ "Ап.Карамитев" Димитровград. Той е под надслов "Подай ръка, подари усмивка, бъди човек", уточни преподавателят в СОУ "Л.Каравелов" Йорданка Първанова.

Тя е председател на гражданското сдружение „За ново образование”, което е организатор на панаира на проектите. 13 разработки ще покажат ученици от начален етап. Те идват в Димитровград от 8 населени места в страната, поясни Първанова.

"Проектите, които са подадени до момента са невероятни - пълни с добрини, добротворчество, с идея, помощ, усмивки -всичко, което можете да се сетите като качество, за да определите един човек като добър", допълни тя.

Програмата включва общо 4 пленарни сесии, изненади за участниците и специални мисии, с които те ще опознаят Димитровград. Форумът продължава и утре.

В паузите между сесиите изяви имаха днес участниците в клуб "Хоро" с ръководител Таня Ганева и клуб "Вълшебството на сцената" с ръководител Стела Иванова. Те представиха пиесата на Мая Дългъчева "Как  гъсеничката се събуди и как се раждат пеперуди".

 Dimitrovgrad.bgvesti.net

Гости от 8 населени места уважиха форума
Участниците в клуб "Хоро" се изявиха на сцената в театъра

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини