Ученици: Работата в кмеството е напрегната и отговорна

Част от учениците, включили се в деня на самоуправлението вчера със своите сертификати

Впечатленията си от деня на самоуправлението - 9 май споделиха днес ученици от Общинския ученически парламент в Димитровград.

Вчера те прекараха пълен работен ден в кметството, като заместваха кмета Иво Димов, председателя на ОбС Стефан Димитров, шефа на Хуманирната дирекция Антоанета Шаркова и няколко експерти в същата дирекция.

В ролята на кмет бе деветокласничката от ЕГ "Д-р Иван Богоров" Валя Лозева, Красимир Грудев от Химическата гимназия бе председател на Общинския съвет за ден.

В ролята на началник на отдел "Хуманирни дейности" бе Делян Балев, а като главни експерти работата в "Хуманитарния отдел следиха Преслав Янков, Нанси Кюлевчиева, Атанас Петров, Красимира Иванова и Дарина Попова.

Според младите хора, работата в администрацията е отговорна, много напрегната и ангажирана.

Всички бяха доволни, че са се включили, макар и за ден, в дейностите в кметството и са помогнали на титулярите в тяхните ангажименти. Младите парламентаристи опровергаха и мнението, че в администрацията се пие id;f кафе, а работа почти липсва. Всички получиха сертификати за участието си в деня на самоуправлението.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Младите хора споделиха своите впечатления от деня на самоуправлението

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини