2-годишен изпива бутилка бира за минути

Най-младият алкохолик в света е едва 2-годишен и вече може да изпие цяла бутилка бира за броени минути. Това се случва без да му се замае главата. Детето опитало вино за първи път на 10 месеца, а изпило първата халба бира, преди да навърши годинка, пише „Дейли мейл”.

Малкият Чън Чън отпил първата си глътка вино, когато бил едва на 10 месеца, тъй като ревял страшно много, а баща му, който тогава трябвало да се грижи за него, не можел да го успокои.

Напитката обаче явно много му се усладила, а родителите му видели, че го успокоява, затова продължили да му дават вино, както и бира. Детето показало учудваща устойчивост на напитките, като се замайвало съвсем леко.

Едва два месеца след първото опитване на алкохол той изпил първата си цяла халба бира. С месеците обаче Чън ставал не само по-устойчив на пиячката и не показвал никакви признаци на опиянение дори след цяла бутилка бира, но и се пристрастил.

Когато види бутилка с алкохол, той започва да реве неистово, докато не получи чаша от него, разказват родителите му. Опитите им да го накарат да пие мляко или сокове обаче са абсолютно безуспешни.

Вестта за малкия алкохолик бързо стигнала до социалните служби, които в момента обмислят дали да не отнемат Чън от безотговорните му родители. Въпреки това роднините намират способностите на хлапето колкото за вредни, толкова и за забавни.

Леля му посочва с гордост, че когато порасне, ще може да „носи” на много алкохол и разказва как, когато отидат на някой панаир или фестивал и видят някого да пие алкохол, малкият започва да крещи неистово, за да получи и той.

Майката на Чън все пак започва да осъзнава сериозността на ситуацията и възможността да бъде арестувана заедно с бащата за безотговорно отношение. Тя посочи, че се опитват да откажат малчугана от спиртните напитки, но не могат да го успокоят с нищо друго, когато започне да реве.

Източник: http://www.24chasa.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини