Димитровградско СОУ в подготовка за новата учебна година

Освежаване на оградите на училището тече в момента

Усилена подготовка преди началото на учебната година тече в димитровградското СОУ "Любен Каравелов".

Освежаване на оградите и помещенията на бъдещите първокласници, почистване и подреждане предприе учителският колектив и непедагогическият персонал в училището.

През новата учебна година СОУ "Любен Каравелов" ще приеме три паралелки с първокласници.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Да
    даскал
    21 -4
    13:58, 9 сеп 2014
    Няма лошо в инициативата на ръководството и учителите :). НО, дайте ни пример с друга институция, в която служителите да извършват подобна дейност т.е. сами да си ремонтират служебното място - администрация ли?, общински съветници ли?,кметове ли?, лекари ли?/освен за частните им кабинети/, адвокати и съдии ли? и т. н.
  • 2
    До
    До даскала
    1 -3
    17:17, 10 сеп 2014
    Господине какво друго да правите от 01.09 до 15.09 освен да си препишете плановете от предходната година за текущата/ тарикатие ги качват на компютър и само ги копират/.Нормално е да си заслужите по някакъв начин заплатата, а и тя вече не е никак малка в сравнение със средните за града.За пиене на кафе по стаите и шляене по граските кафенета пари се не дават ДАСКАЛЧО!!!
  • 3
    До
    До Даскалите
    1 0
    09:59, 11 сеп 2014
    Такива мишки като вас е.аха мамата на цялото ни образование.Един урок не можете да изкарате без тетрадките си,а иначе претенциите са огромни.Засрамете се и който не става да си ходи- ВЕДНАГА!!!
Последни новини