Уличното осветление в Димитровград...

На бул."Хр.Ботев" №32 търсят съдействие за поправка на уличното осветление

Съдействие за поправка на уличното осветление в Димитровград потърсиха наши читатели през последните седмици. Сигнал за изгоряла лампа на бул."Хр.Ботев" № 32, която не работи от декември 2013 година ни подаде Наталия Жекова.

За същия проблем ни писа и Ани, която живее на ул."Ал.Стамболийски". Тя разказва, че няма улично осветление на участъка до кръговото движение от 4 месеца.

Там не работят няколко лампи, а придвижването вечер е чисто приключение, допълва жената. Живеещите на тази улица са подавали няколко пъти сигнали до Общината, но до момента без резултат.

Противоположно на тези мнения, живеещите зад блок №34 на бул."Раковски" поискаха да благодарят на Общината, че преди месец е било поправено уличното осветление в парковото пространство, което не е работело от години.

Ако има тема, по която желаете да ни пишете, можете да изпращате своите сигнали, проблеми или похвали на имейл dimitrovgrad@escom.bg.

В парковото пространство зад бул."Раковски" №34 вече има улично осветление, което липсваше от години
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ви
    вилна зона "Габера "
    1 0
    20:18, 30 сеп 2014
    проблема с осветлението във вилна зона бе отсранен , за което - БЛАГОДАРЯ !
  • 2
    Ви
    вилна зона " Габера "
    1 0
    20:36, 4 ное 2014
    има проблем с уличното осветление - по главен път и първата в дясно пресечка покрай нивата . Моля за съдействие .Не мога да назова за по - голяма точност име на улица , тук улиците нямат нито имена нито номера ...!
Последни новини