Добри Делев отвори фитнес зала в Димитровград

Залата разполага с между 40 и 50 модерни уреда, които са американско производство.

Шампионът по културизъм Добри Делев изпълни обещанието си, дадено преди повече от две години в Димитровград и отвори фитнес зала тук. На среща с успели в различни области димитровградчани през 2012 г. Делев заяви, че има намерение да инвестира в своя роден град. 

От няколко седмици залата е факт, тя е разположена на партерния етаж в бившия Дет маг на бул."Раковски". Разполага с между 40 и 50 модерни уреда, които са американско производство. Добри разказа че всяко нещо, което го има в залите в САЩ, го има и тук. Помислено е и за дамите, които искат чрез фитнес да поддържат формата си -пътеки, кардио център и др.

Шампионът се решил на тази стъпка, защото смята, че няма достатъчно добра зала в града. Той самият пътувал в продължение на две години до Хасково, за да тренира там.

Откриването, което се състоя днес, бе уважено от кмета Иво Димов, който пробва една от пътеките. Градоначалникът подчерта, че Добри Делев е можел да направи този фитнес навсякъде у нас или по света, но е избрал родния си град, което му прави чест.

Наблюденията на Делев показват, че днес много младежи се увличат по фитнеса, както и хора в зряла възраст. Той има намерение да се готви за бъдещите състезания в своята зала. Догодина му предстоят шампионати в САЩ и Европа. Надява се през 2015 г. да стане първия българин, стъпил на Олимпия.

 Dimitrovgrad.bgvesti.net

Кметът Иво Димов и Добри Делев прерязаха лентата на новата придобивка за любителите на фитнес
Димов пробва една от пътеките
Уредите са американски, има ги във всеки един фитнес в САЩ, увери Делев

Добри Делев почерпи близки и приятели с шампанско по повод откриването на фитнеса

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини