"Неохим" направи дарение на две димитровградски училища

"Неохим" АД предостави на две димитровградски училища като дарение интерактивни дъски

"Неохим" АД предостави на две димитровградски училища като дарение интерактивни дъски. Те бяха монтирани и инсталирани в основните училища „П. Славейков” и „Ал. Константинов” от  специалисти на фирмата- доставчик, информираха от пресслужбата на торовия завод.

Придобивките, които са хит в системата на образованието ще се ползват в часовете по природни науки – биология, физика, химия, както и за други предмети, по които учителите са подготвили презентационни материали.

Дъската с обратния интерфейс, който позволява да се управлява от компютъра, дава възможност ученикът да пише ръкописно и написаното да влиза обратно в базата данни на компютъра, така че преподавателят после да е наясно кой какво е направил, какви резултати е постигнал”, поясняват от фирмата, която инсталира дъските.

Работа с интерактивна дъска прави учебният процес съвременен и успешен. Благодарение и на нея учениците ни, които се представят убедително на национални олимпиади, ще могат да го правят занапред в съответствие със съвременните изисквания и критерии, коментира директорът на ОУ "П.Славейков" Снежана Ангелова, която благодари за дарителите за жеста.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Директорът на ОУ "П.Славейков" Снежана Ангелова благодари за дарението

Дъската може да се използва в часовете по биология, физика, химия
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини