Тина Електра представя "Вътрешен дизайн на душата" в Димитровград

Тина Електра ще говори за "Вътрешния дизайн на душата", което определя като уникална система от знания и медитации,

Двудневен семинар, свързан с личностното усъвършенстване на човека организира в Димитровград писателката Тина Електра. Тя ще говори за "Вътрешен дизайн на душата", което определя като уникална система от знания и медитации, осъзнаването и промяната на вътрешната реалност.

Семинарът ще се проведе тази събота и неделя - 22 и 23 ноември в Градска библиотека П.Пенев" в Димитровград, а входа е със заплащане. Включва обучителен, практически и информационен модул, а също и медитация.

В петък, 21 ноември от 18:00 ще бъде организирана отворена предварителна среща в голямата читалня на библиотеката, където всеки може да зададе на Тина Електра въпросите, които го интересуват.

Христинка /Тина/ Електра е завършила Техническия университет в София и има специализация по „Защита на подземните съоръжения от електрокорозия и блуждаещи токове”.
По-късно открива таланта си да пише и посвещава творчеството си на израстване на човешкото съзнание.Тина Електра е автор на книгите "Тринайският ключ", "Енергийните закони на вселената", "Приказка за най-голямото богатство".

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Са
    Савов
    4 0
    17:40, 19 ное 2014
    поредния шарлатанин.
Последни новини