Faith No More подготвят мащабно завръщане

Групата Faith No More се готви да тръгне на първото си турне в Северна Америка от 2010 г., съобщи Контактмюзик. Майк Патън и компания ще честват излизането на новата си песен "Superhero", която идва след сингъла на завръщането й "Motherf**ker".
Калифорнийските рокаджии се завърнаха на музикалната сцена миналата година с първия си сингъл от излезлия през 1998 г. "I Started a Joke", който бе включен в техния платинен албум с компилации "Who Cares a Lot?".
Сега те се готвят да издадат новия си сингъл "Superhero", докато подготвят излизането на все още неозаглавения си нов албум. Той ще е продължение на диска "Album of the Year", който излезе през 1997 г. и зае челно място в чарта в Австралия.
Faith No More ще тръгне на световно турне през февруари. Планирани са концерти в Европа, Япония, Австралия, Нова Зеландия и Северна Америка. Турнето включва също участия в някои от най-големите рок фестивали в света, информира БТА.
"Ето, че отново тръгваме на турне - заяви басистът и продуцент на предстоящия нов албум на групата Били Гулд. Той добави: "Някои концерти в САЩ ще бъдат изнесени на места, където не сме свирили от 17 години. Разполагаме с нови песни и сме готови да се справим с всичко, което се изпречи на пътя ни."

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини