Дженифър Лопес във фатална афера с младеж: СЪСЕДСКОТО МОМЧЕ (видео)

Световноизвестната латино дива с най-секси дупе Дженифър Лопес се завръща на голям екран в психотрилъра СЪСЕДСКОТО МОМЧЕ от 27 март в кината. В горещия филм латината ще се превъплъти в ролята на току-що разведена учителка, която живее със сина си в типично американско предградие. 

Клеър (Дженифър Лопес) е в един от най-тежките моменти в живота си. Тя току-що се е развела и трябва да събере парчетата от разбитото си сърце и да продължи напред заради сина си. След безбройните изневери на вече бившия й съпруг, Клеър е разочарована от всички връзки. Ненадейно в живота й се появява изключително атрактивен 19-годишен младеж, който безпардонно ще започне да флиртува с новата си сексапилна съседка. Той е племенник на възрастния им съсед и след тежка загуба, се нанася да живее при него. Страстта между двамата пламва и се оказва по-силна от тях самите. Но привличането съвсем скоро се оказва фатално и за двамата.

В този секси психотрилър Дженифър Лопес ще припомни на зрителите за магнетичното си присъствие на големия екран. Освен Дженифър Лопес, в СЪСЕДСКОТО МОМЧЕ ще видим познатия от четвъртата и петата част на „В ритъма на танца“ Раян Гузман. Раян е истинска находка за Холивуд и неговата филмова кариера се очертава да стигне високи върхове. В ролята на вече бившия съпруг на Клеър ще се превъплъти Джон Корбет – Ейдън Шоу от „Сексът и градът“. 

Как ще завърши тази страстна история, ще разберем от СЪСЕДСКОТО МОМЧЕ на 27 март. 

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини