Легендата Георги Мамалев зарадва пенсионери и подкрепи кандидата за кмет Иво Димов

    Любимият на няколко поколения българи актьор Георги Мамалев беше голямата изненада за празника на хората от третата възраст в Димитровград. Със съдействието на досегашния градоначалник и кандидат на ПП ГЕРБ Иво Димов, Мамалев се включи в празника в Димитровград, въпреки натоварения си график между ангажименти в Пловдив и Хасково.

    Великият комедиен актьор изпя наколко от хитовите песни на незабравимото трио „Клуб НЛО” и вдигна на крака публиката. Стотици възрастни димитровградчани се бяха събрали по традиция в залата на ресторант „Москва” по случай Международния ден на пенсионера 1–ви октомври.

    „Ще направя всичко по силите си и в следващия мандат да заслужите спокойствието и сигурността, която заслужавате. Ще продължа да бъда близо до вас, както и през изминалите 4 години, защото Ви обичам”,  емоционално ги поздрави Иво Димов.

    „Дойдох в Димитровград, за да почета Вашия празник и да изразя категоричната си подкрепа за Иво Димов. Вашият прекрасен град има изключително успешен кмет и трябва да го подкрепите. На 25–и октомври всички гласувйте с бюлетина номер 20”, призова няколко пъти големият български комик.

    Пенсинерите благодариха Иво Димов за всичко, което е направил за тях през мандата си. Той получи приветствия и подаръци от представители на дневния център за възрастни  хора във Велинград.

    Платена публикация

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини