Иво Димов: Проектът за Логистичния център в кв."Марийно" е замразен!

Проектът за изграждане на Логистиччния център в кв."Марийно", обявен през юни 2014 година на този етап е замразен. Това заяви по време на днешното заседание на Общинския съвет кметът Иво Димов. Думите му бяха в отговор на питане на Стефан Димитров от коалиция "Да за Димитровград", който се поинтересува на какъв етап е процедурата с инвестицията.

"Твърде вероятно е тази инвестиция да не се случи, тъй като месец след гласуването й от Общинския съвет през миналия мандат вие сте внесъл до Районната прокуратура донос за корупция по високите етажи на властта и прокуратурата започна проверка", каза Димов. Според него, доносът е бил грубо и нетактично написан, което е причина инвеститорите да се отдръпнат.

"Сами разбирате, че един инвеститор когато отиде в една чужда страна и тръгнат специалните служби да се интересуват затова има ли корупция, къде е тя и започват да ви разпитват, в един момент ще си кажете къде попаднах и какво се случва в тази община, и защо трябва да угаждам на нечии политически мераци и интереси”, коментира още градоначалникът.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини