Tokio Hotel с лайв албум

С енергичния си, автентичен и безкомпромисен рок звук в "Zimmer 483" Tokio Hotel доказаха, че са една от най-многоликите и интересни нови групи в Европа и че с право са обявени за сензация и явление в музикалния свят.

Излизането на албума сложи началото и на европейското турне на групата, което завърши с издаването на записания по това време лайв албум "Zimmer 483 - Live In Europe".

Близнаците Бил и Том Каулиц, Георг Листинг и Густав Шафер написаха история, достойна за блокбъстър филм. Само за няколко години те се превърнаха в най-големите звезди на Източна Германия от последните 20 години насам, а "Токио треската" се превърна в международна епидемия.

След като подписва договор с Universal Music Germany през май 2005, групата продава почти 3 млн. копия албуми и DVD само в Германия, регистрира златни, платинени и двойно платинени продажби, разпродава турнета, печели медиийни и музикални награди, както и радио награди като "Eins Live Krone" за Най-добро живо изпълнение и World Music Award в категорията "Най-продавана немска банда на годината".

Tokio Hotel треската завзе и останалия свят и албумът влезе в Топ 20 за албуми и Топ 10 за сингли във Франция, с което бандата написа история: никога преди немскоговоряща група не е успявала толкова бързо да заеме място във френския Топ 20 за албуми.

С "Zimmer 483" Tokio Hotel доставиха на феновете си и критиката впечатляваща селекция от супер модерни рок парчета с невероятно звучене. А турнето им се превърна в едно от музикалните събития на миналата година.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини