Виолета Сечкова показа плът за Maxim

По случай първа пролет от екипа на мъжкото списание зарадваха своите читатели с първата еротична фотосесия на чаровната брюнетка Виолета Сечкова, която неслучайно е считана за една от най-сексапилните водещи в нашия телевизионен ефир.

Благодарение на новия брой на Maxim ценителите на женската красота имат възможност да се насладят и на невероятната британка Луси, моделът с едни от най-големите естествени гърди на Острова.

Най-вълнуващите, приятни и добре платени професии у нас също намират място в забавен материал на страниците на мъжкото списание този месец.

Специално внимание е отделено и на новия сезон на Ф1, единствения софийски отбор по американски футбол, най-интересните и скандални футболни сблъсъци и световноизвестните личности без късмет, намерили смъртта си броени месеци преди да ги сполети голямата слава.

Сред другите изненади в новия Maxim са специалният репортаж от най-голямото световно изложение за мобилни комуникации в Барселона и ексклузивното интервю с Джими, колоритния и пълен с весели истории талисман на ФК Левски.
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини