Какво ново при Брус Уилис и Брат Пит

Холивуд отдавна мечтае за широкоекранна версия на популярния през 80-те години сериал "The A-Team"и то с Мел Гибсън в главната роля. Но по различни причини този проект все още не е осъществен. В момента упорити слухове твърдят,че с Брус Уилис се водят преговори за главна роля във филма, съобщава сп. КиноКадр.

Оригиналният телесериал е заснет през 1983 - 1987 година и е в жанра екшън-комедия. В главната роля е Джордж Пепард ("Закуска в Тифани"). Сюжетът е : трима военни ограбват Ханойската банка след края на войната във Виетнам по заповед на командирите си. За нещастастие началниците им загиват и никой не може да потвърди тяхната заповед. Военните са осъдени, но по пътя към затвора успяват да избягат, установяват се в Лос Анджелис и стават наемници. Лидерът в триото е Джон "Ханибал" Смит - склонен към рискове актьор, вторият член е гений-техник, а третият е очарователен младеж. Героите се забъркват в правителствени и шпионски заговори по целия свят. В момента преговори се водят с Брус Уилис за ролята на Джон "Ханибал" Смит.

Брат Пит в ролята на Тор?

Киностудиото Marvel се опитва да привлече Брат Пит за ролята на Тор - екранизация на едноименния комикс. Бюджетът на филма ще е 150 милиона, но ресижьор все още не е избран.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини