След раждането – престъпница, луда, нещастна и бясна

Не, изобщо не става дума за следродилната депресия. Точно обратното – завръщането в светлините на прожекторите на четири прекрасни актриси, които родиха, а наскоро и обявиха следващите си проекти.

Престъпницата Дженифър.

Следвашият проект на Дженифър Лопез ще бъде филмът „Governess".

В него секси-майката на близнаците Макс и Еми ще играе престъпница, която работи като бавачка в богато семейство, като същевременно се подготвя да извърши обир на банка. Снимките започват през февруари 2009-та.

Лудата Никол.

Никол Кидман, която всички сметнаха за луда, като кръсти детето си "Неделна роза Кидман Ърбан", ще изиграе истински отчаяна жена в следващия си проект.

Във филма "Need" тя ще е със самоубийствени наклонности, защото мъжът й я е зарязал за по-млада жена. Травмата я довежда до известна и успешна психоаналитичка.

По стечение на обстоятелствата обаче, героинята на Кидман, без да знае, започва връзка с... мъжа на психоаналитичката си. Тогава сблъсъкът между тях започва...

Нещастната Джесика

Джесика Алба се сдоби с Онър Мари Уорън тази година, но съвсем скоро започва снимките на порочното продължение - "Sin City 2".

Там, както знаете, е проститутка. След убийството на любимия и – детектив Хартиган – обаче, тя изпада в тъга по него и през целия филм е неутешима...

Бясната Анджелина

След раждането на близнаците-знаменитости, Анджелина Джоли очевидно изобщо не смята да направи завой обратно към блестящата си игра в дълбоки и психологически филми.

И двата й настоящи проекта са драматични екшъни.

В "Atlas Shrugged", който тя вече снима, Анджелина е наследница на голяма транспортна компания. Сблъсъкът й с все по-корумпирната държава, страха на дребните риби в бизнеса и неизвестен и жесток противник в бизнеса бавно я оставят без сили, но и решена на всяка цена да се пребори за наследството и живота си.

Следващият й филм - "The Mercenary: Love and Honor" пък ще я хвърли в огъня на дипломатическите игри и събитията около Американската революция
Източник: dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини