Нагласен ли е Survivor?

Отношенията между Филип и Евгения, за които писахме неотдавна се задълбочават. Но все по често си задаваме въпроса истина или инсценировка обаче са искрите между двамата?

Носят се слухове, че това е трик замислен не от продуцентите, а от младата Евгения. Красавицата имала за цел да печели симпатиите на останалите сървайвъри, ако се вярва на мълвата.

Избрала именно Филип за изкупителна жертва, тъй като се предполага, че заради трудното си детство 28-годишният младеж е по-влюбчив от останалите. Освен това, макар доста млада, едрогърдата плувкиня имала солиден опит с мъжете и добре познава тяхната психика. Дали това ще и помогне в тайната й мисия да прелъсти Филип, остава да видим.

В днешния епизод Пачека и Мого Мого ще се изправят едни срещу други в изпитание за награда. Тя ще е изключително важна, защото ще реши част от гладните проблеми на едно от племената. Гладът вече става все по-осезаем за някои участници в мъжкия лагер. Един от Мого Мого ще се възползва от гладната ситуация, за да изтощи останалите си съплеменници, издават от кухнята на риалитито.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини