Няма да повярвате какво снимат Джеймс Камерън и Арнолд Шварценегер (видео)

Разбиваща новина за веганите и за 1,3 милиарда души в Китай!

Китайското здравно министерство даде нови насоки, които насърчават нацията да намали консумацията си на месо с 50% до 2030 г.. Ние твърдо вярваме, че тези насоки ще бъдат изпълнени, поне така се знае за Китай - там насоките се изпълняват. В случая, за кампанията се хвърлят големи усилия.

Китайската комунистическа партия е намерила необичайни съюзници. Бившиятт губернатор на Калифорния  Арнолд Шварценегер и продуцентът на Джеймс Камерън участват в серия провокативни клипове в подкрепа на каузата. Видеото показва "зад кулисите" техните усилия.

Напомняме, че въпрекидревнокитайската мъдрост, в животинските продукти единствено се намира в естествен вид един важен за диетата на Homo sapiens витамин - B12. Той е важен за функционирането на нервната ни ситема, в частност липсата му води до загуба на концентрация, забравяне, деменция и т.н., за което веганските организации предупреждават членовете си (примерно британската). Основна причина американците и други напреднали нации да подобряват здравето си с вегетарианство се явява промишленото отглеждане на животни. Съвсем възможно е проблемите със затлъстяването или някоя от множеството болести, свързани с чревния микробиом, да възникват и при отказ от месо, поради употреба на постни храни с промишлен произход и за това се е изписало много - пестициди, ГМО, промишлена мая за хляб, ускорено зреещи млечни продукти, брани неузрели плодове (не формират правилните захари в тях) и т.н. Важното е да спасим планетата от промишлените газове, и то точно тези от животновъдството.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини