Арест за 10 зам. -министри до Нова година

До Нова година ще бъдат арестувани десетина зам.-министри и висши чиновници, прогнозира пред бТВ лидерът на партия „Ред, законност и справедливост" и независим депутат Яне Янев. Според него ДАНС трябва да бъде оставена спокойно да си върши работата – не само по отношение на тези 10-тина висши държавни служители, но и като цяло.
Депутатът показа документ от Министерството на околната среда и водите, който, според него, доказва, че синът на бившия зам.-шеф на ДАНС Иван Драшков е собственик на терен в местността „Стара Рибарица", отреден за строителство. „Това е поредният строителен обект в „Рибарица", каза още Яне Янев. Той бе категоричен, че това е официален, публичен документ и всеки има право да се запознае с него.
Аз съм член на парламентарната комисия, която следи тези неща и имам право да боравя с тези документи, обясни лидерът на РЗС. Според него Иван Драшков е създал ООД в службите. „Не искам никой да ми праща посланици за примирие. Тези опити са системни, ежедневни и аз и Димитър Абаджиев, няма да им се подадем", заяви Янев. Той отново призова всички извършили престъпления да бъдат арестувани и осъдени.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини