15 °C

Есенни музикални дни в Димитровград през октомври

Програмата за Есенните музикални дни разпространиха днес от Община Димитровград. По традиция те се провеждат през октомври месец. Музикалните празници ще започнат с концерт под надслов "Усещане за есен", който ще се проведе на 3 октомври от 18:00 часа в Лятната читалня на Градска библиотека "П.Пенев".

Акцент в програмата е юбилеен концерт по повод 65 години от създаването на Забавно-духовия оркестър на Димитровград. Планувани са и две фотоизложби в зала "Асен Крайшников", дело на Унгарския културен институт .Младежки джаз фестивал и джаз уроци в детските градини включва още програмата. Предвиден е и концерт на млади димитровградски дарования, както и вокален камерен концерт с участието на Симоне Анджиппи – тенор и Ирина Радилова - пиано

ЕСЕННИ МУЗИКАЛНИ ДНИ `2016

3 октомври

18.00 часа, Лятна читалня на Градска библиотека „Пеньо Пенев”

УСЕЩАНЕ ЗА ЕСЕН” – с участието на Акустично джаз трио, Забавно-духов оркестър, Денсцентър „Галаксико”, Градска библиотека и Исторически музей

6 октомври

18.00 часа, Изложбена зала Асен Крайшников”

ШЕПА СВЯТ" – фотографска изложба на Бахгет Искандер съвместно с Унгарския културен институт

10 октомври

18.00 часа, Кино „Химик”

ДЖАЗОВА ЕСЕН” – концерт на Забавно-духов оркестър със солисти Цветомир Цанков, Милен Стойков, Мария Арнаудова

10-12 октомври

В ПРИКАЗНИЯ СВЯТ НА ДЖАЗА V – музикално – образователна програма за децата от детските градини

  • 10.10.2016г. ДГ „Пролет”

  • 11.10.2016г. ДГ „Райна Княгиня”

  • 12.10.2016г. ДГ „Приказка”

18 октомври

18.00 часа, Кино „Химик”

ЕСЕННА ПАЛИТРА” – концерт на младите димитровградски дарования

20 октомври 

18.00 часа, Кино „Химик”

ВОКАЛЕН КАМЕРЕН КОНЦЕРТ – с участието на Симоне Анджиппи – тенор и Ирина Радилова - пиано

24 - 26 октомври

МЛАДЕЖКИ JAZZ ФЕСТИВАЛ

30 ГОДИНИ АКУСТИЧНО ДЖАЗ ТРИО

9 ноември

19.00 часа, ОДТ „Апостол Карамитев”

МИНАЛО – НАСТОЯЩЕ – БЪДЕЩЕ” – юбилеен концерт по повод 65 години Забавно-духов оркестър

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 23.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Енергиите са така сложени, че могат да създадат проблеми в отношенията ви с колеги, партньори и семейството. По-малко се ангажирайте с чужди въпроси и се съсредоточете изцяло върху своята си работа. Ограничете разходите си и живейте по-спокойно.
23 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Имате възможност за избор на подход при решаването на професионалните си задачи през този ден. Преценете добре плюсовете и минусите и се опитайте да комбинирате до колкото можете полезността от всяко ваше действие. Ще трябва да приложите всичката си способност да убеждавате, за да подредите нещата според желанията си. Това ще е трудно, но не и невъзможно.
23 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес респектирате околните с невероятната си концентрация и усърдие на работното място. Ще чуете добри отзиви за доскорошната си работа и това ще се отрази благотворно на самочувствието ви. Опитайте се да отбягвате това, което ви носи напрежение, като се стремите само към най-доброто на което сте способни.
23 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ще научите много нови неща свързани както с работата, така и с личния ви живот. Внимателно се вслушвайте в това, което минава покрай ушите ви защото може да пропуснете много важна за вас новина, която ще е определяща за бъдещите ви планове. При късмета, който имате днес и който се очертава, в близките дни ще имате много поводи за радост.
23 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Действайте внимателно днес, скъпи Лъвове, тъй като е възможно нещо дребно да обърка работата ви. Ентусиазмът ви е похвален, но не бива да прекалявате с преждевременни действия. Контактите ви с представител на земните зодии ще ви балансира.
23 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
В търсене на по-добри варианти, ще помислите за промяна и на работното място. Съдбата ще ви срещне с подходящия човек, с когото ще реализирате намеренията си. Прагматично ще подновите връзката си с личност, от която може да имате полза за бъдещи свои проекти. Дайте повече свода на близките си, не взимайте решенията вместо тях.
23 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще изясните отношенията си с човек от обкръжението ви и на душата ви ще олекне. Нещата ви ще потръгнат и ще се развиват според вложените от вас усилия. И правейки равносметка ще откриете, че сте могли много по-рано да решите проблема без да задълбочавате в него. Приятелска сбирка ще ви зареди с хубави емоции.
23 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Този ден ще ви накара доста да се позамислите относно бъдещата си работа. Оказва се че голяма част от проектите ви нямат резултатът, който сте очаквали, затова наистина ще трябва да промените подхода си. Нека обаче това става постепенно, тъй като така вие по-лесно ще свикнете. Дайте си необходимата почивка вечерта, имате нужда от релаксация.
23 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Денят ви предразполага към повече екстравагантност и емоционалност. Стремете се към по-високи цели, към промяна в себе си и около вас. Сега е момента да планирате пътуванията, за които мечтаете. Ще се справите без усилие с проблеми с юридически характер, финансов и селскостопански. Някои ще търсят духовно извисяване чрез отдаване на философски размисъл. Направете го умерено.
23 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще покажете на практика професионалното си отношение към служебен, обществен или друг важен проблем, с което ще си спечелите привърженици. Работата ви ще се улесни, защото много хора ще пожелаят да станат част от екипа ви. Настроението ви ще се подобри и от вест, имаща отношение към семейството ви.
23 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Водени от интересите си, ще продължите да търсите най-доброто за себе си. Финансови придобивки ще удовлетворят някои от вас и мотивират за други. Каквото и да изживеете, бъдете коректни в отношенията си към заобикалящия ви свят и спазвайте договореностите. Това са условия, носещи предимства на последващ етап.
23 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Давайки предимство на важните неща за деня, ще пристъпите към изпълнението им, без да пренебрегвате текущите. Светски изяви ще поддържат тонуса на други, заразявайки ги със суетата на известните. Договореностите ви ще са успешни, пропорционални на вложената в тях енергия.
23 сеп 2020
Последни новини