Читатели повдигат пак темата за безразборното паркиране в Димитровград

    Темата за безразборното паркиране из Димитровград повдигна отново читателка на Dimitrovgrad.bgvesti.net. На редакционната поща Събина Димитрова ни изпати снимка на оставен под простор за дрехи автомобил. Мястото е зад блоковете на бул."България".

    "При толкова нови паркинги, колите продължават да се оставят по алеи, паркове, зелени площи и дори под просторите за дрехи. Това е ежедневие, за съжаление. Жалко за усилията на Общината, която направи много паркинги в последно време", коментира в писмото си Димитрова.

    Преди дни в групата Димитровградски нередности се появи поредната снимка на паркирал автомобил, разположен напречно на един от новите паркинги.

    "Нов начин на паркиране. Кой ли е обучаващия инструктор? Може би прави напук на някои живущи ползващи паркингът, за да докаже колко е велик и че може да си паркира както иска", коментира в групата авторът на фотографията Златка Джамбазова.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ми
      Мина
      6 0
      18:45, 19 окт 2016
      Откакто полицаите пазят границата , законът за движение по пътищата се нарушава безобразно.И ще се получи така, че ще ни опазят от терористични атаки отвън, но ние ще сме се изтрепали сами вътре. Да пращат армията на границата , а полицаите да се вземат в ръце и да наложат ред и в движението и в паркирането .
    • 2
      Ea
      EastPak
      1 -1
      15:14, 21 окт 2016
      Предимно коментиращите в тази група са разни кухи безделници без никаква ясна цел в живота. Другите са някакви тъпоумни бачкатори на минималното заплащане, на които все кмета е виновен.
      Има и тук-там някой таксиджия за цвят. Типичен селски клюкарник. Не съм влезнал в тази група, понеже ще си докарам много завист и злоба на главата си от пепелянките и магаретата в нея, дето все друг им е виновен. Кой как бил спрял 😂 Абе овчи глави, вместо да се чудите по кого да плюете, седнете и прочетете една книга, вземе да научите нещо полезно. Поздрави на всички останали трезвомислещи.
    Последни новини