2 677 лв. бяха набрани в благотворителния концерт за довършване на манастира "Св.Мина"

    2 677 лв. бяха набрани по време на благотворителния концерт снощи за довършване на манастира "Св.Мина" в местността "Духрана". Той бе организиран по инициатива на дует "Мания" - Даниела и Юлия, които са родом от Димитровград. 

    На сцената на Общински драматичен театър "Ап.Карамитев", освен талантливите изпълнителки се изявиха още българският Франк Синатра - Васил Петров, Искрен Пецов "Латино партизани", Теос Меджик, балет "Тангра" и балет "ТL Dance". Подкрепа за реализирането на каузата оказаха и Архиерейски наместник Георги Тодев, фондация "Подари усмивка", Дани Палашев, много фирми. Въпреки това, залата се оказа почти празна. Сред публиката бяха семейството на Дани и Юлия, приятели и техни верни почитатели.

    Даниела и Юлия не скриха вълнението си от срещата в родния Димитровград и обещаха да се връщат тук по-често. Благодариха от сърце на всички присъстващи, както и на хората, включили се в каузата за довършване на манастира "Св.Мина". Специални думи бяха  отправени към родителите на двете изпълнителки, които по думите им са ги възпитали да помагат винаги, когато могат. Димитровградчанките изпяха голяма част от своите хитове и завършиха концерта с акапелно изпълнение. Още снимки от концерта - разгледайте на Фейсбук страницата ни!

    Видео репортаж - вижте тук!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини