Три спортни турнира организират в Димитровград през декември

От Община Димитровград днес разпространиха спортната програма за месец декември. Градът ни ще бъде домакин на три турнира по различни видове спорт, общински ученически игри, както и традиционната вечер, на която се избира на спортист №1 за 2016 година.

Началото ще бъде дадено на 2 декември, петък с турнир по борба на името на Еньо Вълчев в Спортна зала "Младост". Надпреварата продължава и на 3 декември.

До 12 декември се играят Общински ученически игри. Приключиха състезанията по баскетбол, в момента отбори от различни димитровградски училища мерят сили в състезания по волейбол. 

Традиционният Коледен турнир по футбол на малки врати за аматьори ще се проведе от 12  до 16 декември също в зала "Младост" Началото е от 17.30 часа. Техническата конференция е насрочена на 9 декември от 17.30 часа в зала "Младост". Желаещите да участват могат да се запишат на телефон 0882 652 969 или на място в залата.

На 21 декември в ресторант "Москва" ще се проведе вечер на спортиста. Тогава ще бъдат връчени наградите спортист на годината, треньор на годината, учител по физкултура на годината и отличие за дългогодишен принос в развитието на спорта.

Коледен турнир по бадминтон е предвиден на 22 декември  във физкултурния салон на ОУ "Алеко Константинов". Надпреварата е за ученици, но и за мъже и жени. За децата началния час е 13.30, а за възрастни - от 18.00 часа.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини