Уфолози видяха НЛО, което се зарежда от Слънцето (видео)

Видеозапис с нещо, което с повече фантазия, може да се приеме за НЛО, бе разпространена в интернет. Според уфолози кадрите са получени с помощта на космически апарат за наблюдение на Слънцето наречен SOHO, предава Нова телевизия.

Този апарат е съвместна разработка на НАСА и Европейската космическа агенция и е пуснат през декември 1995г., а е започнал да предава данни шест месеца по-късно. Според уфолозите НЛО се захранва от енергията на Слънцето.

Като доказателство те посочват лъч, който излиза от слънчевата повърхност и завършва с ярко петно, което уфолозите интерпретират като космически кораб на извънземни. Това, че НЛО-то може да бъде видяно само на един кадър, те обясняват със стремителното му движение.

Според тях той мигновено се презарежда с енергия от този лъч и продължава светкавично пътя си. Това не е първият случай, когато уфолози обявяват, че до Слънцето са видели огромен извънземен космически кораб, който се зарежда от него.

Такива съобщения имаше през юли, както и през април и ноември 2015 г. Обикновено сериозните учени оставят такива съобщения без коментар. През ноември 2015-а се доказа, че „наблюдаваните НЛО” на фона на Слънцето не са били нищо друго освен Венера и Меркурий в необичаен ракурс.

 

Източник: http://www.24chasa.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини