Димитровград посрещна Дядо Коледа и звездата от Детската Евровизия Лидия Ганева

    Димитровград посрещна Дядо Коледа с пищна заря и концерт на площад "България" тази вечер. Както обещаха от Общината по-рано, Добрият старец пристигна с мотор, придружен от рокерите от тукашния клуб "Викингите". Деца и възрастни бързаха да докоснат госта, дошъл от далечна Лапландия.

    От сцената Дедо Коледа поздрави димитровградчани с наближаващите празници. Към него се присъедини и кмета Иво Димов, който пожела повече светлина и топлина в душите по Коледа, здраве и много успехи на всички.

    Добрият старец изгледа програмата, в която участваха малките танцьори от "Галаксико", както и солистката на Детския духов оркестър Божидара Антонова с нейното изпълнение на флейта. Звездата на вечерта бе българската участничка в Детската Евровизия Лидия Ганева, която изпя своя хит “Вълшебен ден”. След това Дядо Коледа помогна с магия да грейне в светлини Коледното дърво, високо 35 метра. Последва и традиционната заря.

    На площада малки и големи посетиха пощата на Дядо Коледа, където се пускаха писма до Добрия старец. Имаше и Коледна работилница за еко украси, Коледна пекарна за украса на меденки, както и място за снимки с Дядо Коледа. Коледна гостилница с храни и напитки посрещаше възрастните. Още снимки от празника - разгледайте на Фейсбук страницата ни!

    Видео репортаж от празника - вижте тук !

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Li
      lili
      1 -2
      00:07, 2 дек 2016
      Как можаха да го организират в 5 часа, хората са на работа, а децата още в детските градини?! догодина го направете в обедната си почивка, че да се порадваме всички ?!
    Последни новини