БСП депутат предвижда Нинова да е премиер

Бъдещият премиер на България е съвсем вероятно да бъде лидерът на БСП Корнелия Нинова, коментира пред Нова ТВ депутатът от "БСП лява България" Жельо Бойчев.

"Ако спечелим доверието на българските граждани, министър-председателят ще бъде Корнелия Нинова. Това е ясно", заяви съвсем категорично депутатът.

По думите му на предстоящите парламентарни избори от БСП имат амбицията да предложат на българските граждани "един управленски проект, който да покаже, че България може да има друг тип развитие и друг тип икономическа политика".

Според Бойчев от 2 януари основните организации на левицата започват преглед и отчет на досегашната работа на народните представители. След това ще дойде и ред за номинации за новия парламент.

Всичко това ще се случва в рамките на следващите няколко месеца.

Кулминацията ще е заседанието на конгреса на БСП на 4 и 5 февруари, уточни депутатът.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ha
    hask
    2 0
    10:58, 21 дек 2016
    "Гладна кокошка, просо сънува!"
  • 2
    Ре
    реалист
    1 0
    15:12, 21 дек 2016
    Може но ако имат 150 депутати тези за гламави ли ни имат забравихме ли Белене Цанков камък КТБ Виденовата зима приватизацията под масата .Ако народа ги избере тези хайдути мамата ще ни разтакаят за последно Европа ще е през крив макарон всичко ще ни спрат и до там нито пенсии нито икономика ще ни върнат 40 г назад
Последни новини