Шофьор и пътници в словесна схватка в автобуса (видео)

Скандално видео показва как шофьор на градски автобус в София се държи грубо с пътници, след като е отказвал да ги качи въпреки студа.

Той не допуснал пътниците вътре в автобуса при минус 17 градуса навън, докато не закуси, въпреки че закъснявал с разписанието. Когато хората възразили, започнал грубо да ги обижда, съобщи OFFNews. 

За това e сигнализирал столичанинът Васил Николов, който е и председател на Инициативния комитет за подобряване на обществения транспорт във Владая и Княжево. 

Случката се разиграла на 11 януари. По разписание автобусът по линия 59 трябвало да тръгне от автостанция Княжево в 8,52 часа. Хората зъзнели на спирката и не били допуснати да изчакат тръгването вътре в автобуса. Едва след като хапнал, водачът отворил вратите и потеглил чак в 8,59 ч. 

След като започнали да недоволстват, пътниците получили и порция сутрешни обиди и заплахи. Във видеото се чува как той вика: "Ще те сваля ма, да знаеш", "Знаеш ли как ще те треснем, ма", "Какво завиждаш, ма?", "Ей, не ме предизвиквай!". 

Все още няма реакция от ръководството на Столичния градски транспорт.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини