Всички училища в община Димитровград отвориха врати след дългата ваканция

Първият учебен ден в община Димитровград след дългата зимна ваканция започна нормално, информираха от Хуманитарния отдел в кметство. Врати са отворили всички 13 училища в общината, какато и единствената Професионална гимназия "Проф.д-р. Асен Златаров". Навреме са извозени всички пътуващи ученици до учебните заведения. В стаите е постигната нужната температура от 18 градуса, са показали проверки на Хуманитарния отдел.

Припомняме, че сградите на учебните заведения в димитровградско се отопляват още от средата на миналата седмица и преди последното удължаване на ваканцията. На учебните заведения са осигурени сол и пясък, обработени са пътеките до сградите.

Учениците от община Димитровград са във ваканция от 23 декември 2016 г. След края на Коледната, бе обявена грипна ваканция, която бе удължавана на два пъти - първо до 9 януари и после до 12 януари и накрая до 16 януари.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ив
    Иван
    2 0
    14:55, 16 яну 2017
    Постигнати 18 градуса- друг път. В стаите не е повече от 10 градуса и лед навсякъде.
  • 2
    78
    789
    1 0
    19:29, 16 яну 2017
    Ако е така, то Хуманитарния отдел лъже. т. е. общината. Може и трябва да им се потърси отговорност. Между другото те са научени да лъжат. Нали знаете за един кмет който излъга за дипломата си. Служба си карат само такива като него.
Последни новини