Набират желаещи да участват в общинския конкурс за детско творчество "Шанс"

До 14 март 2017 г. се приемат заявки за участие в общинския конкурс за детско творчество "Шанс", съобщават от Детски и младежки център в Димитровград. Конкурсът ще се проведе на 6 и 7 април 2017 година.Той има за цел да открива и популяризира млади таланти от община Димитровград и да даде възможност за изява на техния талант.

В конкурса могат да участват деца и младежи, разпределени в четири възрастови групи - до 7 години, до 4 клас, до 8 клас и до 12 клас.

И тази година конкурсът е в няколко разнообразни направления - литературно творчество, изобразително изкуство, приложно изкуство, музикално и танцово изкуство, модерни танци, театрално изкуство и др.. В раздела "Фотография" обявения конкурс е на тема „70 години Димитровград”. Голямата награда със същото име ще бъде дадена от името на кмета Иво Димов, който ще отличи училището с най-висок рейтинг.

Заявки за участие по образец се приемат в ОП”Детски и младежки център” до 14 март. Повече детайли за желаещите да участват в отделните направления - вижте на страницата на общинското предприятие във Фейсбук.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини