Огласяват подробности за новото кръгово кръстовище между Димитровград и Хасково

Подробности около  изграждането на кръгово кръстовище между Димитровград и Хасково - до завода на „Язаки“ и базата на „Щрабаг“ ще бъдат дадени след съвещание в АПИ следващата седмица. Това стана ясно по време на работна среща на областният управител на Хасково инж. Минко Ангелов с ръководителите на регионалните структури днес.

Намерението за изграждане на кръгово кръстовище в района на новостроящия се завод на "Язаки" сподели на среща с представители на фирмата мината година кметът Иво Димов.

Идеята на срещата в Областна администрация с териториалните поделения на държавната вбе да се споделят проблеми и да се дискутира добрата координация между всички звена, уточняват от службата на губернатора.

Сред засегнатите теми бяха и ограниченията за предизборна агитация в държавни и общински предприятия, както и мерките, взети за нормалното протичане на изборите на 26 март.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    12
    123
    1 -1
    08:43, 12 мар 2017
    Още една глупост на българите...на еднопосочен път с три ленти-кръгово. Тази простотия само в България може да я има...Истината е, че народът ни изпростя. И инджинерската им робота е толкова и всичката (познайте какво е из*рано в средата на пътя).
Последни новини