Петте златни правила на аферата

Извънбрачните връзки са сложни, драматични и често завършват с болезнени откровения за някоя от трите страни. И все пак те не са рядкост. Всеки има своите причини да кръшка на законната половинка, но ако не желае да се разведе и продължава да се държи като примерен съпруг/а трябва да спазва „правилата на аферата“. Ето и кои са те:

1. Аферата трябва ясно да бъде дефинирана като такава

Без значение с кого изневерявате, третата страна трябва да е наясно, че имате законна половинка и тя/той винаги ще бъде на първо място. Също така от началото е хубаво да заявите категорично, че не желаете да се развеждате, т. е. тези ваши отношения вероятно няма да продължат много дълго и няма да имате общи почивки, семейни визити и т. н.

2. Никакви видими знаци на аферата

Жените са териториални и ако тя е ваша любовница, има голям шанс в даден момент да иска да натрие носа на съпругата. Това може да стане с червило по дрехите ви, тежък парфюм върху вас или дори запазване на хотел/ресторант на ваше име. Аферата е тайна и трябва да си остане такава.

3. Винаги ползвайте презервативи

Това е важно не само за вашето здраве, а и за това на съпруга/та ви. Все пак все още правите секс и с нея. Освен това една нежелана бременност ще извади наяве аферата ви и ще усложни многократно живота ви.

4. Бъдете умни и сложете край, когато му дойде времето

Не бъркайте страстта с любов. Ако не планирате да се разделите със законната си половинка, не подвеждайте любовника/цата и когато забележите, че той/тя започва да изпитва чувства, сложете край на аферата. Така или иначе не можете да му/ѝ дадете живота, който имате със съпруга/та си.

5. Последиците са неизбежни

Бъдете подготвени, че тайната ви в даден момент може да излезе на светло. Това ще причини болка и драма, но за съжаление е неизбежно.

Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини