Детски арт клуб "Макаронче" отвори врати в Димитровград

    Нов и атрактивен детски клуб отвори врати в Димитровград. В първия ден на пролетта детски арт и парти клуб "Макаронче" посрещна първите си посетители. За успешния старт на начинанието бе отслужен водоствет, а собствениците бяха подготвили подарък за гостите - луковичка с пролетно растение.

    Детски клуб "Макаронче" предлага завабления за малки и големи палавници - празнуване на рождени дни, тематични партита с клоун и фокусник, DJ парти зона.

    В "Макаронче" можете да откриете и занимания по рисуване, приложни изкуства, готварство, сладкарство. Тук ще ви привлекат и занимания по китара, шах, чужди езици, ръкоделие. Предлагат се и частни уроци, почасово гледане на деца, четене на приказки, куклен театър, дори арт терапия за майки и татковци.

    В клуб "Макаронче" добре дошли са и деца с увреждания и в неравностойно положение, за които също има подготвени забавления. Това е мястото където можете да изпиете и по чаша кафе с приятели!

    Клубът се намира на бул."България" №6, работи всеки ден без прекъсване от 8:00 до 20:00 часа. Телефони за контакти - 0884 366 898 и 0882 306 785.

    Ние сме тук, елате и бъдете част от "Макаронче"!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ва
      Ваня
      10 0
      10:43, 21 мар 2017
      Поздравления! Имаше нужда от такъв вид забавления за децата ни. Успех и много усмихнати дечица!!!
    Последни новини