Отборите на "Слънце" и "Райна Княгиня" - победители в турнира по футбол за детските градини

    Отборите на градините "Райна Княгиня" и "Слънце" спечелиха традиционния турнир по футбол за малчугани в Димитровград. Той се проведе в продължение на три дни на едно от помощните игрища на стадион "Миньор", а тази вечер се играха финалните срещи. "Райна Княгиня" спечели при 5-6 -годишните участници, а "Слънце" - при 6-7-годишните.

    При футболистите от 3-те групи на второ място се класира отбора на градина "Пролет", а на трето -тимът на "Приказка". При състезателите от 4-ите групи  второ място зае отбора на "Пролет", а трето - тимът на "Звънче".

    Купите на победителите и медалите им връчи председателят на Общинския съвет Гергана Кръстева. Тя раздаде и отличията за най-добър голмайстор при участниците от 3 -та и от 4 -та група. Това са съответно Кристиян Маразов (Радост) с 6 гола и  Николай Вълев (Слънце) с 15 гола.

    Най-добрите вратари в 3-та и 4-та група също получиха медали и грамоти. Това са Теодор Златев (Звънче) и  Ема Русева (Приказка). Бяха отличени и най-полезните играчи в тридневния турнир за двете възрастови групи. Това са Кристиян Богданов от градина "Приказка" и Никола Костадинов от градина "Пролет".

    Общо 8 отбора от 7 детскти градини в Димитровград участваха в трунира. Тази година той бе посветен на 70-годишнината на града. Още снимки от турнира - вижте на Фейсбук страницата ни!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини