На 1 юни "Децата превземат властта" в Димитровград

„Децата превземат властта” е надслова на празника, организиран за деня на детето - 1 юни в Димитровград. Той ще започне в 17:30 часа в пространството зад сградата на кметството, където децата ще могат да творят и да се забавляват, поясняват от Общината.

Предвидени са посещение в кабинета на градоначалника Иво Димов, като малчуганите ще могат да седнат на работното му място, да издадат детска заповед и да си направят фотосесия.

В разположените зад сградата на кметството работилнички децата ще могат да направят бисквитка-бюлетинка, да изработят значки, да изберат своя любим герой. Ще имат възможност и да оцветят и пуснат в специална урна своята рисунка.

Атрактивна рамка-плакат ще бъде подготвена за снимка, запечатваща празника на детето. Той ще бъде допълнен от балони, песни и танци на танцьорите от Общински център "Галаксико". Ще има също и флашмоб, фейс арт и рисунка върху асфалт на тема „Моят цветен град”  Атракционни с батути, въртележка и още изненади очакват децата на празника, допълват от Общината.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ро
    Родител
    2 0
    12:07, 27 май 2017
    Премиерът Борисов днес е събрал министрите на извънредно съвещание по въпроса за пътните злополуки. Дано сега, когато Големия нареди, нашия кмет да се задейства по въпроса за ограждане на всички паркове с огради, особено в близост до улици и училища. И поставяне на охранителни камери. Димов, стегни се и си върши работата, както трябва, че тия наконтени лелки, в общината ти изпиха мозъка.
Последни новини