Добри Делев се подготвя за квалификационно състезание за "Мистър Олимпия"

За участие в състезание по културизъм в Канзас сити на 10 юни се подготвя димитровградчанинът Добромир Делев. Шампионът в този спорт споделя, че тази година е решил да се пробва при голямата категория, където състезателите са без ограничения в килограмите.Надпреварата в Канзас е част от квалификациите за "Мистър Олимпия", където Делев смята да участва за трета поредна година.

Пред екип на предаването "Спортна зона" Добри разказа, че ако се класира на призово място в това състезание, седмица по-късно ще се яви и на шампионат в Далас, където има лимити в килограмите на участниците.Третото състезание е на 30 юни, като Добри очаква тогава да е във върхова форма.

"Реалист съм както винаги, мисля, че имам шанс за тройката в първото състезание в Канзас, ако успея да победя и в Далас. Чувствам се добре, надявам се на успех, но зависи и каква ще е конкуренцията", разказва Добри Делев.

Още за бъдещите си планове той споделя пред екип на еТВ. На своята ФБ страница културистът благодари на предаването "Спортна зона", че е една от малкото български медии, която отразява случващото се в кариерата му през последните години.

Видеото - вижте тук!

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    На
    На баба фърчилото
    2 -1
    20:29, 1 юни 2017
    Успех !
  • 2
    Чу
    Чурулик
    1 -3
    21:05, 2 юни 2017
    Побъркан спорт невъзможен без анаболи в огромни количества....тва не е спорт ами идиотщина
  • 3
    Kr
    Krassimir
    1 0
    16:14, 8 юни 2017
    Пожелавам успех на Добромир Делев на предстоящия конкурс, вярвай в себе си !!!

Случаен виц

Последни новини