Деца превзеха кабинета на кмета Иво Димов на 1 юни

    Наплив от желаещи деца да посетят кабинета на кмета Иво Димов и "да превземат власста" на 1 юни имаше днес в сградата на Общината. Атракцията бе част от детския празник, организиран от кметството в деня на детето. Освен че подписваха детска заповед, децата се снимаха и получаваха бонбони. 

    Пространството зад сградата на Общината бе изпълнено с деца и родители. Те посетиха работилничките за бисквити под формата на бюлетини, за изработване на значки, за оцветяване и за любим приказен герой, които можеха да пуснат в специална урна.

    На сцена от западния край на парка малки и големи се забавляваха с програмата, която бе с участието на танцьорите от "Галаксико". Балони, влакче и надуваеми замъци -атракциони допълниха празника. Част от него бе и рамка за снимки, както и любимите рисунки върху лице.

    Прекъснане на ел.захранването причини проблем с надуваемия замък в началото на празника. Въздухът в атракциона спадна внезапно, докато на него скачаха деца. За щастие се размина без сериозни последствия.

    Още снимки - вижте на страницата ни във Фейсбук!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ti
      tita
      0 -7
      10:16, 2 юни 2017
      Най-зле "организирано" детско празненство през пос... Виж коментара
      • Ti
        Tito
        3 -1
        07:55, 3 юни 2017
        Догодина мила госпожо идете и празнувайте деня на детето в Неохим.Там е хладно от амонячен цех ,сенчесто от комини и вода има от реката колкпто иската а чичо Стефчо ще ви даде и по една вафла Мута че му лапате шнура.Мрънкачите никога не ще умрете.
      • Ti
        tita
        0 -1
        13:32, 5 юни 2017
        Ти изглежда си някой политически комплексар, който бълва тролски издиотски изказвания без дори да мисли или анализира.
        Изказването ми не е срещу тези които ти плащат, то е срещу организаторите, които и да са те и не е редно да сравняваш организирано "празненство" с нашите пари и частно такова. Никога не съм ходила на събирането на Неохим, което знам че е на "Светилището на нимфите" сред природата, а не в завода както го описа ТИ, нямам идея дали има вафли или нещо друго, нямам идея каква е организацията и дали се получава добре, но и не плащам за това събитие, а плащам за това организарано от Общианата и за него мога да имам претенции!!!
        И пак ще кажа на "тролчетата" беше пълен провал!!!
    Последни новини